Tällä lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön jumalanpalvelukseen.

Sunnuntain jumalanpalvelukseen tarkoitetut esirukouspyynnöt on lähetettävä edeltävän viikon torstaihin klo 12 mennessä.

Esirukouksessa yksityiset rukousaiheet kasvavat seurakunnan yhteiseksi puheeksi Jumalalle. Rukouksesi aihe voi nousta omasta ja läheistesi elämästä tai se voi käsitellä laajoja uskon ja elämän kysymyksiä.

Esirukouspyyntöäsi ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla, kuin olet sen kirjoittanut, mutta rukouspyyntösi sisällytetään seurakunnan esirukoukseen.

Esirukouspyyntö

Lähetä rukouspyyntösi Pietarsaaren suomalaiseen seurakuntaan

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.