Syntymäpäivät

Seurakunta muistaa jäseniään monin tavoin syntymäpäivänä.

1-4 -vuotiaat

Seurakunta lähettää 1, 2, 3 ja 4 vuotta täyttäville lapsille onnittelukortin kotiin.

5-vuotiaat

5 vuotta täyttäville perheineen järjestetään syntymäpäivätjuhlat vuosittain seurakuntakeskuksessa. Kutsu juhliin tulee kirjeitse kotiin. Juhlaan osallistuvat saavat muistoksi Lapsen Raamatun.

60-vuotiaat

Messu kirkossa ja juhla seurakuntakeskuksessa (ruoka ja kakkukahvit) 60 vuotta täyttäville syksyisin. Kutsu tulee postitse. Kutsu on kahdelle.

70-, 80-, 90- ja yli 90 -vuotiaat

Messu kirkossa ja juhla seurakuntakeskuksessa (ruoka ja kakkukahvit) syksyisin. Kutsu tulee postitse. Kutsu on kahdelle.

Syntymäpäiväsankarin voinnin estäessä juhlaan osallistumisen, voidaan pyynnöstä tehdä onnittelukäynti sankarin luona erikseen sovittuna ajankohtana. Pyynnöt voi esittää seurakunnan diakoneille tai kansliaan.

Syntymäpäivätjuhlat