Seurakunnan lapsityö

Seurakunnassa on säännöllistä toimintaa lapsille ja lapsiperheille muun muassa:

3 - 6-vuotiaille on PÄIVÄKERHOJA

Ala-asteikäisille koululaisille (etusija 1. ja 2.-luokkalaiset) ILTAPÄIVÄKERHOJA

kotona lapsia hoitaville vanhemmille tai hoitajalle PERHEKERHO

"Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin, mutta opetuslapset estelivät tuojia. Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niin kuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle. Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä." (Mk 10:13-16)

Yhteydet päivähoitoon

Seurakunta kutsuu päivähoidossa olevat lapset pääsiäis- ja joulukirkkoihin. Päiväkotien kanssa sovitaan seurakunnan työntekijän vierailuja päiväkoteihin.

Syntymäpäiväonnittelut

Seurakunta lähettää jokaiselle kastetulle 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaalle lapselle syntymäpäivänä onnittelukortin. 5 vuotta täyttävät lapset kutsutaan syntymäpäiväjuhlaan, joka järjestetään kerran vuodessa.