Seurakuntavaalit

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

YouTube-video

Kiitos kaikille äänestäneille, kaikille ehdokkaille ja niille jotka ovat työskennelleet avoimen ja demokraattisen kirkon puolesta.

Seurakuntavaalit 2018

Vaalipäivä

18.11.2018

Äänestyspaikat

Ennakkoäänestys

Kävelykadun vaalimökki

tiistaista lauantaihin 6.-10.11. klo 9-18

Äänestää voi myös seurakuntakansliassa virka-aikana, Ebba Brahen puistikko 2 6.-9.11. klo 9-16 ja

Pietarsaaren lukiolla keskiviikkona 7.11. klo 9-13

Äänioikeutettu seurakunnan jäsen voi äänestää ennakkoon missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa Suomessa ilmoittautumalla vaalitoimitsijalle ja esittämällä henkilötodistuksensa tai muun riittävän selvityksen henkilöllisyydestään.

Varsinainen vaalipäivä

Seurakuntakeskus, iso sali sunnuntai 18.11. klo 11-20