Lastenleiri

ke 12.7. kello 18.00 - pe 14.7.

Lastenleiri Merilä

Varhaisnuorten sekaleiri

Sekaleiri 4-6. -luokkalaisille.

Leirien hinta on 32 €, sisältäen täysihoidon Merilässä. Leiritiedustelut/Ilmoittautumiset: Taina Niinimäki puh.
040 3100 438 / taina.niinimaki@evl.fi tai Jaana Sandvik p. 040 3100 439 / jaana.sandvik@evl.fi

Nuorisotyönohjaaja ja lähetystyöstä vastaava
Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.