Perheleiripäivä

Perheleiripäivä Merilä

Tule mukaan viettämään kesäistä perheleiripäivää Merilän leirikeskukseen (Pörkenäsintie 581) lauantaina 5.elokuuta!

Leikimme, askartelemme, uimme ja saunomme vanhemmat ja lapset yhdessä. Lastenohjaajat ovat mukana touhuissa ja moduleista varataan yksi pienimpien päiväunia varten.

Leiripäivä alkaa klo 10.00 ja päättyy iltapäivällä klo 15 jälkeen. Perheet voivat silloin saunoa, uida ja paistaa makkaraa omaan tahtiin, kunnes haluavat lähteä kotiin.

Hinta 15e/perhe (käteismaksu leirillä) sisältäen lounaan ja iltapäivällä makkaranpaistoa saunatuvalla.

Ilmoittautumiset 21.6. mennessä 040 868 7171 tai sähköpostilla sanna.ormiskangas@evl.fi. Kerrothan osallistujamäärän (lapsia/aikuisia, yhteystiedot ja mahdolliset allergiat).

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.