Perheleiripäivä

Perheleiripäivä Merilä

Tule mukaan viettämään kesäistä perheleiripäivää Merilän leirikeskukseen (Pörkenäsintie 581) lauantaina 5.elokuuta!

Leikimme, askartelemme, uimme ja saunomme vanhemmat ja lapset yhdessä. Lastenohjaajat ovat mukana touhuissa ja moduleista varataan yksi pienimpien päiväunia varten.

Leiripäivä alkaa klo 10.00 ja päättyy iltapäivällä klo 15 jälkeen. Perheet voivat silloin saunoa, uida ja paistaa makkaraa omaan tahtiin, kunnes haluavat lähteä kotiin.

Hinta 15e/perhe (käteismaksu leirillä) sisältäen lounaan ja iltapäivällä makkaranpaistoa saunatuvalla.

Ilmoittautumiset 21.6. mennessä 040 868 7171 tai sähköpostilla sanna.ormiskangas@evl.fi. Kerrothan osallistujamäärän (lapsia/aikuisia, yhteystiedot ja mahdolliset allergiat).

Solkulla

Perhekerho Solkullassa

Tervetuloa perhekerhoon!

Kirkkomuskari

alle kouluikäisille lapsille vanhempineen perjantaisin klo 9.30 alkaen 1.9.2017
Pietarsaaren Seurakuntakeskuksen kappelissa
Ebba Brahen puistikko 2 (pääovesta vasemmalle).

Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden!