Messu Pietarsaaren kirkko

Kaupunginkirkossa sunnuntaisin klo 10

Poikkeavat ajat ja paikat ilmoitetaan erikseen

Liturgi ja saarnaaja Lotta Endtbacka

Etsikkoaikoja

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15).

Pietarsaaren kirkko

Eteläpohjamaan Sydänpiirin elojuhla Pietarsaaren kaupungin kirkossa.
Kirkon jälkeen juhla jatkuu seurakuntakeskuksessa. Ruokailu ja kakkukahvi hinta 15 e. Viimeinen ilm. päivä 13.9 joko seurakuntakansliaan 040 3100 430 tai Paulalle 050 3443322.

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)