5-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat

5-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat Pietarsaaren seurakuntakeskus

5-vuotiaille perheineen

Kutsumme 5 vuotta täyttävät yhdessä äidin, isän, sisarusten, kummien ja isovanhempien kanssa juhlimaan seurakuntakeskukseen.

Kaikki viisivuotiaat saavat lahjaksi Lasten Raamatun.

Juhlan  jälkeen kakkutarjoilu.

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.