Perhekirkko

Kanttori Mirkkalea Konttila

Lastenohjaaja Riitta Iso-Kungas

Lapset

Kaikki lapset saavat lahjaksi enkeliheijastimen

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Mikkelinpäivää vietetään 29.9. tai, jos se on arkipäivä, seuraavana sunnuntaina.

Sydänyhdistyksen jouluhartaus ja puuro

Seurakunta ja Sydänyhdistys järjestävät jouluhartauden seurakuntakeskuksessa. Tilaisuudessa ohjelman lisäksi puuro-voileipä, kahvi ja pipari, hinta 8 e. Tilaisuus on kaikille avoin.

Pietarsaaren kirkko

Pietarsaaren kirkko