Muskarikuoro

Muskarikuoro Pietarsaaren seurakuntakeskus

4-8-vuotiaille

Lauletaan, leikitään ja lorutellaan joka toinen viikko seurakuntakeskuksen toimituskappelissa klo 17.30.

Kesto noin puoli tuntia, jonka aikana vanhemmille tarjolla kahvit viereisessä tilassa.

Kuoro on ilmainen.

Ensimmäinen kerta 11.10.2017 klo 17.30

Vuoden aikana tehdään oma muskarisoitinkassi, josta ensimmäisellä kerralla 5 € materiaalimaksu.

Kuoroon otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ennakkoilmoittautuminen yllä olevan linkin kautta tai kansliaan p. 040 3100 430, sp. pietarsaari@evl.fi tai mirkkalea.konttila@evl.fi

Pietarsaaren kirkko

Kesämusiikkisarja

Musik i sommarkvällen

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!

Perhekerho

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!