Messu Pietarsaaren kirkko

Kaupunginkirkossa sunnuntaisin klo 10

Poikkeavat ajat ja paikat ilmoitetaan erikseen

Liturgi ja saarnaaja Nancy Wang-Hedström

Suntio Catarina Nylund-Wentus

Antakaa toisillenne anteeksi

Tämän sunnuntain sisältönä ovat anteeksiantamus ja siitä avautuva keskinäinen rakkaus. Koko elämämme perustuu anteeksiantoon, jonka saamme Kristuksen ristinkuoleman ansiosta. Se velvoittaa meidät kohtaamaan lähimmäisemme ystävällisesti, lempeästi ja anteeksiantavasti. Tällainen asenne tekee mahdolliseksi sen, että Jumalan moninaiset lahjat pääsevät vaikuttamaan kaikessa rikkaudessaan.

Pietarsaaren kirkko

Eteläpohjamaan Sydänpiirin elojuhla Pietarsaaren kaupungin kirkossa.
Kirkon jälkeen juhla jatkuu seurakuntakeskuksessa. Ruokailu ja kakkukahvi hinta 15 e. Viimeinen ilm. päivä 13.9 joko seurakuntakansliaan 040 3100 430 tai Paulalle 050 3443322.

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)