Pietarsaaren kirkko

Poikkeavat ajat ja paikat ilmoitetaan erikseen

Mitronen Marko, Veera Konttila, Nylund-Wentus Catarina
Valvokaa!
Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat "uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee" (2. Piet. 3: 13).

Pietarsaaren kirkko

Eteläpohjamaan Sydänpiirin elojuhla Pietarsaaren kaupungin kirkossa.
Kirkon jälkeen juhla jatkuu seurakuntakeskuksessa. Ruokailu ja kakkukahvi hinta 15 e. Viimeinen ilm. päivä 13.9 joko seurakuntakansliaan 040 3100 430 tai Paulalle 050 3443322.

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)