Yleinen seurakuntaneuvottelu

Piispantarkastuksen kaikille avoin seurakuntaneuvottelu

Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura toimittaa piispantarkastuksen Pietarsaaren suomalaisessa seurakunnassa  1.– 3.12.2017.

Piispantarkastus toimitetaan seurakunnassa noin kymmenen vuoden välein. Sen tavoitteena on tutustua seurakunnan elämään ja ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tukea seurakuntaa perustehtävänsä toteuttamisessa.

Tervetuloa kaikille seurakuntalaisille avoimeen seurakuntaneuvotteluun Merilään lauantaina 2. joulukuuta 2017 klo 14.30 – 16. Kahvi klo 14.

Vs. Kirkkoherra
Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)

Naisten sauna- ja raamattupiiri