tyttöjen adventtileiri

Merilä

Askarrellen adventtiin tyttöleiri Merilässä 1-6 -luokkalaisille tytöille

Leirien hinta on 32 €, sisältäen täysihoidon Merilässä. Leiritiedustelut/Ilmoittautumiset: Taina Niinimäki puh. 040 3100 438 / taina.niinimaki@evl.fi tai Jaana Sandvik p. 040 3100 439 / jaana.sandvik@evl.fi

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.