Muskarikuoro

Lauletaan, leikitään ja lorutellaan joka toinen viikko seurakuntakeskuksen toimituskappelissa klo 17.30.

Kesto noin puoli tuntia, jonka aikana vanhemmille tarjolla kahvit viereisessä tilassa.

Kuoro on ilmainen.

Konttila Mirkkalea, Sandvik Jaana

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Isokatu 5, Eftis Ebba