Mahdollisuus muutokseen-ilta

Mahdollisuus muutokseen-ilta Pietarsaaren seurakuntakeskus

Innostu missiosta

Maaliskuun aikana tulee näkymään monin paikoin Mahdollisuus muutokseen -kampanja Pietarsaaren seudulla. Kampanja levittää sanomaa Jumalan muuttavasta voimasta. Saadaksesi lisää infoa asiasta, tule seurakuntakeskukselle perjantaina 26.1. klo 18. IRR-TV:n Onni Haapala kertoo tulevasta enemmän. Paikalle tuleminen ei maksa eikä sitouta sinua mihinkään, mutta se antaa mahdollisuuden innostua!

Järj. Pietarsaaren suomalainen seurakunta, Helluntaiseurakunta, Ebeneserkyrkan, Elim församlingen, IRR-TV ry

Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari

Virkavapaalla helmikuun 2019 loppuun

Isokatu 5, Eftis Ebba

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)

Tiuku -muskarikuoro

Noin 4-10-vuotiaille lapsille.

Lauletaan, leikitään ja lorutellaan joka keskiviikko seurakuntakeskuksen toimituskappelissa klo 17.30.

Kesto noin puoli tuntia.

Kuoro on ilmainen.