Mahdollisuus muutokseen-ilta

Mahdollisuus muutokseen-ilta Pietarsaaren seurakuntakeskus

Innostu missiosta

Maaliskuun aikana tulee näkymään monin paikoin Mahdollisuus muutokseen -kampanja Pietarsaaren seudulla. Kampanja levittää sanomaa Jumalan muuttavasta voimasta. Saadaksesi lisää infoa asiasta, tule seurakuntakeskukselle perjantaina 26.1. klo 18. IRR-TV:n Onni Haapala kertoo tulevasta enemmän. Paikalle tuleminen ei maksa eikä sitouta sinua mihinkään, mutta se antaa mahdollisuuden innostua!

Järj. Pietarsaaren suomalainen seurakunta, Helluntaiseurakunta, Ebeneserkyrkan, Elim församlingen, IRR-TV ry

Vs. Kirkkoherra
Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari

Sydänyhdistyksen jouluhartaus

Jouluhartaus Seurakuntakeskuksessa kesk. 12.12 klo. 12.00
Tilaisuudessa mukana Mitronen ja Mirkkalea Konttila.

Joulupuuro, voileipä, kahvi ja pipari, hinta 8 €.

Tiuku-muskarikuoro

Muskarikuoro noin 4-10-vuotiaille lapsille

Isokatu 5, Eftis Ebba

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!