Surumusiikki-ilta

-

Tule hiljentymään surumusiikin ja sanan äärelle. Surumusiikki-ilta on tarkoitettu kaikille avoimesti. Erityisesti muistetaan kutsulla heitä, jotka ovat menettäneet läheisensä vuoden aikana.

Kun päättyy kerran matkani, lähetä, Herra, enkeli luoksesi minut tuomaan. Ruumiini kerran kätköön maan nimeesi, Jeesus, siunataan, se ota armon huomaan. Kun herätät sen kuolleista, suo minun taivaan riemussa katsella kirkkauttasi ja nähdä rakkaat kasvosi. Oi Herrani, suot autuuden, suot autuuden, ylistys Herran ikuinen.
Virsi 376

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)

Kirkkokuoro

Kirkkokuoron harjoitukset