Kirkkomatka Alajärvelle

Seurakunnan ja sydänyhdistyksen hengellisen kerhon kirkkomatka Alajärvelle

Sydänyhdistys: Teemme seurakunnan kanssa yhteisen kirkkomatkan Alajärven kirkkoon sunnuntaina 8.4.2018. Sen jälkeen siirrymme Heikkilän pitopalveluun. Ruokailemme ja kahvittelemme siellä. Pidämme siellä myös pienen lauluhetken. Koko matkan hinta on 20 e. Sisältää kuljetuksen ja tarjoilun.

Linja-auto lähtee seurakuntakeskuksesta klo. 07.45 ja ajaa Prisman pysäkin kautta Permon nesteelle ja sieltä Edsevön kautta Alajärvelle.

Ilmoittakaa osallistumisestanne Paulalle puh.050 3443322 tai seurakunnan kansliaan 040 3100430.

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)

Merilä

Naisten sauna- ja raamattupiiri

Pietarsaaren kirkko

Messu Pietarsaaren kirkossa sunnuntaisin klo 10.