Lapset ja kummit tapahtuma

Merilä

Valtakunnallinen kummipäivä

Valtakunnallista kummipäivää vietetään Pietarsaaressakin kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina 3.6. klo 14 alkaen Merilässä.

Tule mukaan viettämään kummien ja kummilasten yhteistä päivää! Ilmoittaudu seurakuntakansliaan p. 040 3100 430, pietarsaari@evl.fi tai kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Isokatu 5, Eftis Ebba