Kesäperhekerho

Solkulla

Solkullan pihassa

Sateen sattuessa olemme sisätiloissa.
Toiminta on suunnattu 0-5-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa, mutta myös isommat sisarukset ovat tervetulleita!
Maksu 2 €/perhe sis. välipalan ja askartelumateriaalit.

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Isokatu 5, Eftis Ebba