Jaakon Urkupäivät XVII - Kesämusiikkisarja

su 19.8. kello 20.00

Pietarsaaren kirkko

Musik i sommarkvällen
Jaakon Urkupäivät XVII

Konsertti alkaa klo 20.00

Ritva Göös, urut
Mirkkalea Konttila, laulu
Iltahartaus vs. kirkkoherra Marko Mitronen

Ritva Göös valmistui musiikinmaisteriksi ja A-kanttoriksi Sibelius-Akatemiasta Kuopion koulutusyksikössä. Myöhemmin hän on täydentänyt opintojaan Sibelius-Akatemiassa Helsingissä suorittaen urkujensoiton A-tutkinnon Markku Hietaharjun johdolla v. 1999. Laulunopettajaksi hän valmistui v. 1997 Keski-Pohjanmaan konservatoriosta opettajanaan Sirkka Haavisto. Kuoronjohtoa hän opiskeli Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa vuosina 2007-08 ja suoritti kuoronjohdon B-tutkinnon Marita Pasasen johdolla.

Ritva Göös on toiminut Kokkolan suomalaisen seurakunnan johtavana kanttorina vuodesta 1987 lähtien vastaten mm. seurakunnan monipuolisesta konserttitoiminnasta.

MuM Mirkkalea Konttila opiskeli Sibelius Akatemiassa kirkkomusiikkia valmistuen kanttoriksi vuonna 1997. Laulun ja musiikin teorian opettajan pätevyyden hän sai Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta valmistuessaan vuonna 2012. Aiemmin hän on toiminut kanttorina mm. Jämsässä, Vaasassa ja Evijärvellä sekä opettanut laulua, pianon soittoa ja musiikin teoriaa. Pietarsaaren suomalaisen seurakunnan kanttorina hän on toiminut vuodesta 2014 alkaen.


Järjestäjä

Jakobstads svenska församling, Pietarsaaren suomalainen seurakunta

Katso myös

ke 24.10. klo 14.30

Pietarsaaren seurakuntakeskus

Kirkkokuoro

Kirkkokuoron harjoitukset
ke 24.10. klo 17.30

Pietarsaaren seurakuntakeskus

Tiuku-muskarikuoro

Muskarikuoro noin 4-10-vuotiaille lapsille
to 25.10. klo 18.00

Pietarsaaren seurakuntakeskus

Jehielin harjoitukset

Jehiel-lauluryhmän harjoitukset Kämpällä tai ennalta ilmoitetusti kirkossa