Kamalat äidit

Kamalat äidit Pietarsaaren seurakuntakeskus

Vertaistukiryhmä teinien äideille

Uusi Kamalat äidit®- vertaistukiryhmä aloittaa torstaina 4.10.2018 klo 18.00-20.00 seurakuntakeskuksessa (Ebba Brahen puistikko 2). Kamalat äidit®-ryhmä on sinulle murrosikäisen nuoren äiti, joka kaipaat vertaistukea arkeen. Tule mukaan keskustelemaan muun muassa arjen ja vanhemmuuden iloista ja haasteista.

Ryhmä kokoontuu syksyn ja kevään aikana yhteensä 10 kertaa, 1-2 kertaa kuukaudessa. Ryhmän koko on n. 10 henkilöä ja ohjaajina toimivat Jaana Sandvik ja Sanna Ormiskangas.

Kamalat äidit on Suomen NNKY-liiton (Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys) koordinoimaa toimintaa. Äitiryhmiä kokoontuu useilla paikkakunnilla. Lue lisää toiminnasta osoitteessa www.kamalataidit.fi

Isokatu 5, Eftis Ebba

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!

Merilä

Naisten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Kirkkomuskari

alle kouluikäisille lapsille vanhempineen perjantaisin klo 9.30
Pietarsaaren Seurakuntakeskuksen kappelissa
Ebba Brahen puistikko 2 (pääovesta vasemmalle).

Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden!