Syysloman sekaleirit

Leiri 1: maanantaista keskiviikkoon
Leiri 2: keskiviikosta perjantaihin
Lisätietoa myöhemmin!

Leirien hinta on 32 €, sisältäen täysihoidon Merilässä. Leirit ovat ensisijaisesti tarkoitettu ev.lut.seurakunnan jäsenille.

Ilmoittautuminen kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.
Ilmoittautua voit myös kansliaan p. 040 3100 430 tai sähköpostitse pietarsaari@evl.fi.

Kerro ilmoittautuessasi osoite leirikirjeen lähettämistä ja leirin laskutusta varten!

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!

Tiuku-muskarikuoro

Muskarikuoro noin 4-10-vuotiaille lapsille

Isokatu 5, Eftis Ebba

Perhekerho

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!