Konsertti: Jippu

Konsertti: Jippu Pietarsaaren kirkko

Laulaja lauluntekijä Jippu konsertoi Pietarsaaren kirkossa perjantaina 16.11.2018

Ohjelma 15 € ovelta. Vain käteismaksu.

Laulaja evankelista Jippu julkaisee syyskuussa 2018 uuden albumin, joka kantaa nimeä Getsemane (Kingdom records Finland). Levyllä kuullaan uudet koskettavat sovitukset vanhoista lauluista Meren tiedän, Ristin Luona sekä Jari Levyn säveltämästä ja sanoittamasta laulusta Getsemane. Lisäksi levyllä on kaksi Jipun aiemmin omatekemää laulua akustisin sovituksen. Albumin tuottaa ja sovituksista vastaa Joonatan Rautio.

Jippu kommentoi uutta albumiaan:
"Kokemukseni särkymisestä on ollut syvä enkä olisi koskaan tässä, ellen olisi saanut kokea eheyttävää ristin voimaa, joka rakasti minut takaisin sellaiseksi kuin olen. Haluan levyllä enemmän kuin koskaan todistaa siitä rakkaudesta, mikä meille on annettu Jeesuksessa." Lähde: ohjelmakristalli.com

Jipun konsertit

Tiuku-muskarikuoro