Tyttöjen adventtileiri

Merilä

-

Leireille ilmoittaudutaan etukäteen kotisivujen ilmoittautumislomakkeella tai seurakuntakansliaan p. 040 3100 430, sp. pietarsaari@evl.fi. Ennen leiriä ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot leiristä. Kerro ilmoittautuessasi osoite leirikirjeen lähettämistä ja leirin laskutusta varten!

Isokatu 5, Eftis Ebba

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!

Kirkkomuskari

alle kouluikäisille lapsille vanhempineen perjantaisin klo 9.30
Pietarsaaren Seurakuntakeskuksen kappelissa
Ebba Brahen puistikko 2 (pääovesta vasemmalle).

Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden!

Perhekerho

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!