Perinteiset joululaulut/Julkonsert

Perinteiset joululaulut/Julkonsert Pietarsaaren kirkko

Solisteina Sami Heinonen ja Saija Saarnisto
Kaksikielinen joulukonsertti

Perinteiset joululaulut-konserttisarja tuo joulun alla kauneimpia joululauluja kokkolalaisten muusikoiden esittämänä kolmeen eri kirkkoon. Solisteina konserteissa kuullaan Sami Heinosta ja Saija Saarnistoa. Heinonen tunnetaan muiden muassa Cairo- ja Mustaruukku-yhtyeiden keulahahmona ja Saarnisto voitti viime vuoden Voice of Finland-kilpailun upealla äänellään. Muut konserteissa esiintyvät muusikot ovat Lena Eklund, piano, Jukka Rajaniemi, kitara ja Pekka Hietalahti, basso. Noin tunnin mittaisen konsertin aikana kuullaan tunnelmallisia joululauluja suomeksi ja ruotsiksi Kokkolan, Ykspihlajan ja Pietarsaaren kirkossa. Jokaisen konsertin tuotosta osa menee seurakunnan paikalliseen diakoniatyöhon.

Ennakkoliput: LIPPUTOIMISTO p. 0600 10300, lipputoimisto.fi Liput 20 € / konsertti

Tiuku -muskarikuoro

Noin 4-10-vuotiaille lapsille.

Lauletaan, leikitään ja lorutellaan joka keskiviikko seurakuntakeskuksen toimituskappelissa klo 17.30.

Kesto noin puoli tuntia.

Kuoro on ilmainen.

Jehielin harjoitukset

Jehielin harjoitukset Kämpällä

Kirkkomuskari

alle kouluikäisille lapsille vanhempineen perjantaisin klo 9.30
Pietarsaaren Seurakuntakeskuksen kappelissa
Ebba Brahen puistikko 2 (pääovesta vasemmalle).

Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden!