Messu

Pietarsaaren kirkko

Suomenkielinen jumalanpalvelus Pietarsaaren kirkossa sunnuntaisin klo 10, ellei toisin ilmoiteta.

Liturgi ja saarnaaja: Mira Heikkilä / Kauhavan seurakunta

Sydänyhdistys: Kutsumme Sydänväen Pietarsaaren kirkkoon. Kirkonmenojen jälkeen Sydänyhdistys tarjoaa Seurakuntakeskuksessa kirkkoväelle kahvit.

Kolehti: Lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)

Merilä

Naisten sauna- ja raamattupiiri