Varhaisnuorten sekaleirit

Merilä

Maanantaista keskiviikkoon 1-3-luokkalaiset
Keskiviikosta perjantaihin 4-6-luokkalaiset

Leirien hinta on 32 €, sisältäen täysihoidon Merilässä. Leirit on ensisijaisesti tarkoitettu ev.lut.seurakunnan jäsenille.

Ilmoittautua voit kansliaan p. 040 3100 430 tai sähköpostitse pietarsaari@evl.fi.

Kerro ilmoittautuessasi osoite leirikirjeen lähettämistä ja leirin laskutusta varten!

Isokatu 5, Eftis Ebba

Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!

Isokatu 5, Eftis Ebba

Perhekerho

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Tervetuloa!