lastenleirit

Lastenleirit

Pietarsaaren suomalainen seurakunta järjestää vuoden aikana kuusi varhaisnuorten leiriä. Varhaisnuorten leirit ovat tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille, ev.lut. kirkon jäsenille. Leirien ajatuksena on tukea yhdessä perheen kanssa lasten kristillistä kasvua. Tämä toteutetaan raamattuopetuksena ja sen pohjalta nousevista lasten elämänkysymyksistä; oikeasta ja väärästä.

Leirit järjestetään Merilän leirikeskuksessa noin 13 km:n päässä kaupungista. Merilässä majoitutaan moduleissa, joissa kussakin on viisi neljän hengen huonetta.

Leireistä vastaavat nuorisotyönohjaajat. Lisäksi avustajina toimivat vanhemmat nuoret eli isoset.

Leireille ilmoittaudutaan etukäteen kotisivujen ilmoittautumislomakkeella tai seurakuntakansliaan p. 040 3100 430, sp. pietarsaari@evl.fi. Ennen leiriä ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot leiristä. Kerro ilmoittautuessasi osoite leirikirjeen lähettämistä ja leirin laskutusta varten!

Leirin hinta on täysihoitomaksu, joka sisältää majoituksen, sekä aamupalan, välipalan ja iltapalan lisäksi kaksi lämmintä ateriaa. Leirit sisältävät askartelua, ulkoilua, leikkimistä, pelaamista, saunomista, hiljentymistä ja hartaushetkiä.

Tulevat leirit

Kesäkiva I 25.-27.6.2018

Sekaleiri 1.-3.-luokkalaisille

Kesäkiva II 27.-29.6.2018

Sekaleiri 4.-7.-luokkalaisille

Leirien hinta on 32 €, sisältäen täysihoidon Merilässä. Leirit ovat ensisijaisesti tarkoitettu ev.lut.seurakunnan jäsenille.

Ilmoittautua voit  tämän lomakkeen kautta

Ilmoittautua voit myös kansliaan p. 040 3100 430 tai sähköpostitse pietarsaari@evl.fi.

Nuorisotyönohjaaja ja lähetystyöstä vastaava
Seurakuntasihteeri