Värikyniä

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta

Leikkiä, laulua ja liikuntaa– yhdessä tekemistä, toisten huomioimista ja ikimuistoisia elämyksiä– ja tietenkin oma kerhoreppu ja eväspullo! Muun muassa näistä on kiva kerhopäivä tehty.

Päiväkerho on 3 – 5-vuotiaiden lasten oma kerho. Päiväkerholaiset kokoontuvat kaksi (tai neljä, jos lapsi on molemmissa kerhoissa) kertaa viikossa kolmen tunnin ajaksi leikkimään, hiljentymään; olemaan ja toimimaan. Kerhopaikkoina ovat Seurakuntakeskus ja Solkulla. Lukukausimaksu on 50 euroa. Jos lapsi osallistuu molempiin kerhoihin, on maksu 100 euroa.

Syksyllä alkaviin päiväkerhoihin ilmoittautuminen on 1.-30.4.2018. Hakea voi myös varsinaisen hakuajan jälkeen. Hakulomakkeet palautetaan Pietarsaaren suomalaisen seurakunnan kansliaan, Ebba Brahen puistikko 2, PL 34, 68601 Pietarsaari tai kerhopaikalle. Ilmoittautua voi myös kotisivujemme lomakkeen kautta täällä .

Päiväkerhot 2017-2018

Seurakunnassamme on kaksi päiväkerhoa. 

Seurakuntakeskuksen päiväkerho

Maanantaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.30

P. 040 868 7171

Kirkkorannan päiväkerho

Tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

P. 040 868 7169

 

 

Päiväkerhossa on toimintaa ja ikätovereita

Yleensä seurakuntien päiväkerhot on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Ne kokoontuvat yhdestä neljään kertaa viikossa, muutaman tunnin kerrallaan.

Päiväkerho tarjoaa lapselle turvallisen ja myönteisen ympäristön ja aktiivista toimintaa ikätoverien kanssa: leikkiä, laulua, liikkumista, satuilua ja askartelua. Päiväkerhoissa myös hiljennytään hetkeksi ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin.

Seurakuntien päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ja koulutetut lastenohjaajat. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kasvua. Kaiken perustana ovat kristilliset arvot, varhaispedagoginen osaaminen sekä kumppanuus perheen kanssa.

Leppäkerttu
Vastaava lastenohjaaja
Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari