Koronatiedote

(Päivitetty 26.11.2021)

Koronapandemia vaikuttaa edelleen seurakuntamme toimintaan. Käytämme kasvomaskia kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja noudatamme turvavälejä.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää 25.11. tekemällään päätöksellä alueellamme kaikki sellaiset sisätiloissa järjestettävät yli sadan henkilön yleisötilaisuudet, joissa käytössä ei ole erikseen määritelty istumapaikkoja, tai jos kyse on yleisötilaisuuksiin kuuluvista yhteislaulutilaisuuksista, joihin osallistuu yli 100 henkilöä.

Määräys on voimassa 27.11.–19.12.2021.

Seurakunta noudattaa tätä määräystä omassa toiminnassaan ja niissä tilaisuuksissa, joita rajoitus koskee.

Jos kysyttävää, ota yhteyttä:

Kanslia puh. 040 3100430
Sähköposti: pietarsaari@evl.fi

Kanslia on avoinna:

ma-ti, to-pe klo 9-14
ke klo 11-16

Ohjeita seurakunnan toimintaan osallistuvalle

Jokainen voi vaikuttaa koronavirusepidemian torjuntaan. Sen vuoksi:

• Käytä kasvomaskia ja noudata riittävää etäisyyttä.

• Älä osallistu jumalanpalvelukseen ja muihin seurakunnan kokoontumisiin, jos sinulla on lieviäkään flunssanoireita.

• Älä osallistu jumalanpalvelukseen ja muihin seurakunnan kokoontumisiin, jos olet palannut ulkomaanmatkalta alle kaksi viikkoa sitten.

• Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa vaan ota yhteyttä seurakuntaan tai Kirkon keskusteluapuun. https://kirkonkeskusteluapua.fi/