Sanajumalanpalvelus, Kasteen sunnuntai

Pietarsaaren kirkko

Suomenkielinen jumalanpalvelus Pietarsaaren kirkossa sunnuntaisin klo 10, ellei toisin ilmoiteta.

Kasteen sunnuntai

Viime vuoden aikana kastetut vauvat ja heidän läheisensä kutsutaan yhteiseen musiikkipainotteiseen kirkkohetkeen.

Vauvoille suunnitellussa jumalanpalveluksessa nautitaan musiikista, muistellaan pienen kastetta ja kokoonnutaan siunaamaan häntä ja kirkkovieraita.

Kirkon kastepuuhun on vuoden mittaan kasvanut hedelmiä, joissa on kastettujen nimet ja kastepäivä. Kirkkohetken päätteeksi kastetut saavat oman hedelmänsä ja pienen muiston. Tarjolla on myös keksiä ja mehua.

Tervetuloa vauvasta vaariin!

Björklund Mervi, Konttila Mirkkalea, Kärki Jenny

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)

Merilä

Naisten sauna- ja raamattupiiri