Perhekerho

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Tervetuloa!

Perhekerho perjantaisin seurakuntakeskuksessa. Mahdollisuus osallistua samalla myös muskariin klo 9.30.

Vastaava lastenohjaaja
Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari

Tavoitettavissa parhaiten aamupäivisin

Isokatu 5, Eftis Ebba

Tiuku -muskarikuoro

Noin 4-10-vuotiaille lapsille.

Lauletaan, leikitään ja lorutellaan joka keskiviikko seurakuntakeskuksen toimituskappelissa klo 17.30.

Kesto noin puoli tuntia.

Kuoro on ilmainen.