Pietarsaaren kirkko

Suomenkielinen jumalanpalvelus Pietarsaaren kirkossa sunnuntaisin klo 10, ellei toisin ilmoiteta.

Endtbacka Lotta, Konttila Veera

Kolehti: Kolehti kerätään syrjäytetyssä asemassa olevien ihmisten hyväksi tehtävään työhön Afrikassa ja Aasiassa Suomen Lähetysseuran kautta.
Evankeliumin ja rakkauden sanoman välityksellä vammaiset, kastittomat ja uskonnollisiin vähemmistöihin kuuluvat saavat aineellista, henkistä ja sosiaalista tukea ja löytävät ratkaisuja elämäntilanteensa parantamiseksi

Merilä

Miesten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Miehet: Tiistaisin klo 18 (ei kesällä)

Merilä

Naisten sauna- ja raamattupiiri