Kaksikielinen ulkojumalanpalvelus ja leikkipuiston käyttöön vihkiminen

Seurakuntakeskuksen leikkipuisto vihitään käyttöön. Piknik ja muuta aktiviteettia.

Vietämme yksinkertaisen, paljon laulua ja liikettä sisältävän kirkkohetken. Päivän teema on kiitollisuus.
Jumalanpalveluksen toteuttavat kirkkoherra Lotta Endtbacka ja seurakuntapastori Åsa Turpeinen. Musiikista huolehtivat kanttorit Annika Wester ja Mirkkalea Konttila. Toteutukseen osallistuu myös lapsia ja lastenohjaajia molemmista seurakunnista. Länsikunnaantalon ja Seurakuntakeskuksen iltapäiväkerholaiset esittävät näytelmän. Jälkeenpäin kevyt piknik ulkona leikkipuistossa. Ei ilmoittautumista, mutta ilmoittakaa mielellään erityisruokavaliot sähköpostitse anna-lena.lonnqvist@evl.fi viimeistään ti 17.9.
Hinta 6€ aikuisille ja 2€ lapsille 4-12 vuotta, enintään 20€/perhe.
Ottakaa mielellään mukaan jokin istuinalusta, esim. viltti tai kannettava tuoli. Lounaan jälkeen lapset voivat kiertää rastiradan leikkipuistossa. HUOM! ei jumalanpalvelusta kirkossa.

Jakobstads svenska församling, Pietarsaaren suomalainen seurakunta

Pietarsaaren kirkko

Kirkon ovet auki

Seurakunnan työntekijä paikalla

Merilä

Naisten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.