Messu

Pietarsaaren kirkko

Suomenkielinen jumalanpalvelus Pietarsaaren kirkossa sunnuntaisin klo 10, ellei toisin ilmoiteta.

Saarna ja liturgia Heikki Väkiparta

Kolehti Työntekijävaihdon toteuttamiseen kasvavien ja missionaarisesti toimivien seurakuntien kanssa. Seurakuntien toimintaympäristö on entistä haasteellisempaa. Seurakuntien jumalanpalveluselämä ja toimintatavat kaipaavat missionaarista ajattelua yhteisöläheisyyttä organisaatiolähtöisyyden sijaan. Lapuan hiippakunta valmistelee nuorten työntekijöiden lähettämistä työntekijävaihtoon seurakuntiin, jossa missionaarisuus ja yhteisölähtöisyys on totta. Aluksi työntekijävaihto lienee yhdensuuntaista, mutta tavoite on, että hiippakunnan seurakunnat voivat ottaa tulevaisuudessa vastaan työntekijöitä kasvavista seurakunnista ja kirkoista.

Kirkon ovet auki

Seurakunnan työntekijä paikalla

Merilä

Naisten sauna- ja raamattupiiri

Sauna- ja raamattupiirit Merilän saunatuvalla. Vapaaehtoista ja omatoimista ulkoilua, iltapala ja raamatunlukua sekä mahdollisuus saunomiseen.

Messu