Sanajumalanpalvelus kesälauluin

Pietarsaaren kirkko

Yhteinen kaksikielinen jumalanpalvelus Pietarsaaren ruotsalaisen seurakunnan kanssa. Saarnaajana ja liturgina Lotta Endtbacka, kanttorina Mirkkalea Konttila

Jumalanpalveluksiin voi jälleen osallistua viranomaisten ja piispojen antamien ohjeiden mukaisesti. Koska 1-2 metrin turvavälejä noudatetaan, jumalanpalveluksiin osallistujien määrä on riippuvainen kirkon koosta. Pietarsaaren seurakuntayhtymä on laskenut kaikille tiloilleen enimmäisosallistujamäärät turvallisuusohjeita noudattaen. Esimerkiksi Pietarsaaren kirkossa enimmäisosallistujamäärä on nyt 90, ja ehtoollista vietettäessä 70.

Kirkossa istutaan turvavälit huomioiden, ja riittävästä etäisyydestä pitää huolehtia myös kirkkoon tullessa ja sieltä lähtiessä. Sairaana tai oireilevana ei voi osallistua. Kirkkoon tullessa ja sieltä lähtiessä tulee desinfioida kätensä.