Kamalat äidit - vertaistukea murrosikäisten äideille SIIRTYY

Ensimmäinen tapaaminen siirtyy koronan takia myöhempään ajankohtaan marraskuulle.

Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä niitä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen.

Ryhmä kokoontuu syksyn ja kevään aikana yhteensä 10 kertaa, noin kaksi kertaa kuukaudessa. Ryhmän ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Sandvik ja lastenohjaaja Riitta Iso-Kungas.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään lokakuun loppuun mennessä mennessä jaana.sandvik@evl.fi, 040 3100 439 tai riitta.iso-kungas@evl.fi, 040 3100 429. Voit ilmoittautua myös ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari