Mestarin kädessä -konsertti

su 4.9. klo 16.00

Pietarsaaren kirkko

Kristoffer Streng konsertoi su 4.9. klo 16 Pietarsaaren kirkossa

Bassobaritoni Kristoffer Streng konsertoi yhdessä säestäjä Stefan Janssonin kanssa Pietarsaaren kirkossa.

Konsertin järjestää Sydänyhdistyksen hengellinen kerho yhtestyössä suomalaisen seurakunnan kanssa, ja kustannuksista jäljelle jäävä tuotto menee Sydänyhdistyksen hengellisen kerhon työlle. Ohjelmalehtiset ovella 10 €.

Kristoffer Streng aloitti laulajan uransa 9-vuotiaana isänsä Håkan Strengin kanssa. Hän on esiintynyt aktiivisesti solistina ja tehnyt yhteistyötä muun muassa Vaasan Kamarikuoron (Vasa Kammarkör), Keski-Pohjanmaan kamarikuoron, Wegeliuskuoron, Novato-kuoron, Nykarleby Damkör-kuoron, Vaasan Oopperakuoron, Kamarikuoro Psalliten kanssa. Lisäksi Kristoffer johtaa ja on solistina suositussa Church Hill Boys-kuorossa.

Kristoffer esiintyy eri puolilla Suomea ja Pohjoismaita. Hän on esiintynyt myös useiden kuorojen solistina ulkomailla kuten XVI Rassegna Polifonica Aprutina-tapahtumassa Teramossa, Italiassa ja kansainvälisessä kuorotapahtumassa Wienissä, Itävallassa.

Kristoffer johtaa kirkkokuoroja ja lapsikuoroja. Hän on työskennellyt kanttorina Vaasan ruotsalaisessa seurakunnassa, Närpiön, Maalahden, Petolahden ja Bergön seurakunnissa. Nykyään hän on kanttorina Vöyrin seurakunnassa, Oravaisissa.

Kristoffer on kattavan uransa aikana laulanut myös musikaaleissa ja musiikkinäytelmissä kuten Chess (Andersson-Ulvaeus), Cyrano(Rostand/Sebastien) ja Myrskyluodon Maija (Blomqvist-Helminen/Puurtinen). Oopperassa hänet on nähty muun muassa solistina teoksessa Isänmaan Tyttäret (Perkiö/Kuusisto). Lisäksi hän on esiintynyt bassona Händel´in suurteoksessa Messias, Salattu Jumala (Larsson) sekä kirkkonäytelmässä Jeriko (Huldén/Fagerudd)

Kristoffer Streng on toivottu esiintyjä myös TV:ssä ja radiossa. Hän on ollut mukana muun muassa TV-ohjelmissa Aamusta iltaan (Min morgon), Koputus, Kuolemasta elämään (Från död till liv) ja kirkkonäytelmässä Jeriko

CD-levyjä: Det enda som bär, Tillit, O helga natt, Mestarin kädessä, CD-levy Church Hill Boys kuoron kanssa 2017, nimeltä Jag håller Hans hand.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Sydänyhdistys