Valokuvan lempeä katse: marraskuu ja minä SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN

La 12.11. klo 10–16, paikkana seurakuntakeskus ympäristöineen (HUOM! Tapahtuma siirtyy pidettäväksi 14.1. Merilään!)

Onko marraskuu kauhea kuukausi? Käykö harmaus hermoillesi? Katoatko itse mustavalkoiseen harmauteen? Vai näetkö marraskuussa selvemmin vähiin käyvän valon ja hiipuvat värit – ja itsesi tässä maisemassa?

Tule valokuvaamaan omaa marraskuutasi, katsele maailmaasi valokuvaamisen avulla. Kaiva kassistasi kännykkä tai kamera ja ole lempeä marraskuulle ja itsellesi.

Päivän vetäjät ovat nuorisotyönohjaaja Taina Niinimäki, joka on perehtynyt voimauttavaan valokuvaan, ja Pirkko Hautamäki, joka on opiskellut luontokuvausta ja harrastaa etenkin luovaa valokuvausta.

Päivän kuvista – lempeistä ja raivokkaista – kootaan seurakuntakeskukseen näyttely. Ehkä haluat kuvasi esille, ehkä et, mutta tule mukaan ottamaan niitä kuvia!

Valokuvauspäivään mahtuu 10-12 osallistujaa. Päivän hinta on 15€, ja siihen sisältyy lounas ja kahvi.

Ilmoittautuminen 4.11. mennessä sähköpostiosoitteeseen taina.niinimaki@evl.fi tai puhelimitse numeroon 040 3100438.

Nuorisotyönohjaaja ja lähetystyöstä vastaava
Ebba Brahen puistikko 2