Haluatko rukoilla yhdessä toisten kanssa, pyytää rukousta tai vain olla hiljaa Jumalan edessä? Silloin rukousillat ovat sinua varten!

Rukousillat keskittyvät nimensä mukaisesti rukoukseen. Illoissa ei ole puheita, musiikkia tai muuta ohjelmaa, vaan kokoonnumme yhdessä pöydän ääreen rukoilemaan. Saat rukoilla ääneen, tuoda esiin rukouspyyntöjä tai sitten vain olla mukana hiljaa.

Rukousta on verrattu hengittämiseen ja se kuvastaakin sen tärkeyttä kristitylle. Jeesus rukoili paljon ja kehotti myös seuraajiaan rukoilemaan. Usein se on kuitenkin vaikeaa yksin. Siksi on hyvä rukoilla myös yhdessä toisten kristittyjen kanssa. Rukousilloissa tämä on mahdollista.

Seuraavat rukousillat (seurakuntakeskuksen C-huoneessa, ison ruokailutilan läpi ja huone on oikeassa nurkassa):

• Ke 11.09.2019 klo 18
  • Ke 16.10.2019 klo 18