lastenleirit

Lastenleirit

Pietarsaaren suomalainen seurakunta järjestää vuoden aikana kuusi varhaisnuorten leiriä. Varhaisnuorten leirit ovat tarkoitettu 1.-6. (7.) -luokkalaisille, ev.lut. kirkon jäsenille. Leirien ajatuksena on tukea yhdessä perheen kanssa lasten kristillistä kasvua. Tämä toteutetaan raamattuopetuksena ja sen pohjalta nousevista lasten elämänkysymyksistä; oikeasta ja väärästä.

Leirit järjestetään Merilän leirikeskuksessa noin 13 km:n päässä kaupungista. Merilässä majoitutaan moduleissa, joissa kussakin on viisi neljän hengen huonetta.

Leireistä vastaavat nuorisotyönohjaajat. Lisäksi avustajina toimivat vanhemmat nuoret eli isoset.

Leireille ilmoittaudutaan kotisivujen leiri-ilmoittautumislomakkeella tai seurakuntakansliaan p. 040 3100 430, sp. pietarsaari@evl.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen suoraan nuorisotyönohjaajille Jaana Sandvik 040 310 0439 tai Taina Niinimäki 040 310 0438. Ennen leiriä ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot leiristä. Kerro ilmoittautuessasi osoite leirikirjeen lähettämistä ja leirin laskutusta varten!

Leirin hinta on täysihoitomaksu, joka sisältää majoituksen, sekä aamupalan, välipalan ja iltapalan lisäksi kaksi lämmintä ateriaa. Leirit sisältävät askartelua, ulkoilua, leikkimistä, pelaamista, saunomista, hiljentymistä ja hartaushetkiä.

Lasten kesäleiri 3-7-luokkalaisille

Merilässä 29.6.-2.7.2021

Leirin hinta on 38 €, sisältäen täysihoidon Merilässä. Leiri on ensisijaisesti tarkoitettu ev.lut.seurakunnan jäsenille.

Ilmoittaudu viimeistään 20.6.2021 ilmoittautumislomakkeella tai suoraan Jaanalle tai Tainalle. HUOM! Tarkennus 16.6.: Leiri on täynnä!

Leirille otetaan 25 lasta. Ennen leiriä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot leiristä. Kerro siis ilmoittautuessasi sähköpostiosoite leirikirjeen lähettämistä ja leirin laskutusta varten.

Lisätietoa Jaana Sandivik p. 040 3100439 tai Taina Niinimäki p. 040 3100438.

Nuorisotyönohjaaja ja lähetystyöstä vastaava
Ebba Brahen puistikko 2