Perhekerho 2021

Perhekerho ja muskari Kirkkorannalla

Perjantaisin klo 9-11 Kirkkorannan kerhotilassa, Vaasantie 116.

Perhekerho alkaa 21.8.

Koronan takia olemme ulkona niin pitkälle kuin sää sallii.

Huom!
Koronatilanteen takia toiminta on tauolla toistaiseksi.

Netti Nallen muskari

Joka toinen perjantai kello 9.30 livenä Pietarsaaren Suom Srk Musiikkityö -Facebook-sivulla.

Netti Nallen muskari ja perhekerho alkaa 19.2.2021 ja se pidetään aina parittomien viikkojen perjantaisin klo 9.30 livenä Pietarsaaren Suom Srk Musiikkityö -Facebook-sivulla.

Ryhmään pääsee kaveripyynnön kautta. Muskari löytyy sivun ryhmistä nimellä Netti Nallen muskariryhmä. Tervetuloa mukaan!

perhekerho ja muskari

TiukuMuskari

Muskari pidetään syksyllä aina parittomien viikkojen tiistaisin klo 18 seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Iltamuskari on tarkoitettu alle kouluikäisille ja kouluikäisille lapsille yksin tai yhdessä vanhemman kanssa, ja ohjelmassa on soittoa, laulua ja lorua kanttori Mirkkalean johdolla. Muskariin on vapaa pääsy, eikä sinne tarvitse ilmoittautua erikseen.

HUOM! Koronan takia toiminta on tauolla toistaiseksi.