vuohia Toivosen eläinpuistossa Kälviällä

Retki Kälviälle

28.4.2022 14.02

Seurakunta järjestää helatorstaina 26.5. retken Kälviälle Toivosen eläinpuistoon ja talonpojanmuseoon.

Lähtö on klo 11.00 seurakuntakeskuksen pihalta ja paluu samaan paikkaan n. klo 16-17.

Syömme keittolounaan lisukkeineen Kälviän seurakuntakodilla noin klo 11.45, minkä jälkeen matka jatkuu Kälviän eläinpuistoon.

Hinta aikuisilta 10 e, lapsilta 7 e, 0-2-vuotiaat ei maksua. Hintaan sis. linja-autokyyti ja pääsymaksu eläinpuistoon sekä ruokailu. Varaa mukaan käteistä, sillä maksu kerätään matkalla.

Ilmoittautumiset 16.5. mennessä p. 040 3100430 tai pietarsaari@evl.fi. HUOM! Retki on varattu täyteen, ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan.

Toivosen Eläinpuisto ja Talonpojanmuseo sijaitsee valtatie 8:n varressa Kälviällä, Kokkolasta 10 km pohjoiseen. Talonpojanmuseo ja sen yhteydessä toimiva Eläinpuisto käsittää tällä hetkellä 50 erillistä rakennusta ja yli 12500 museo-esinettä.

Eläinpuistossa esittäytyy vanhan maalaiskylän koko eläimistö perinteisessä elinympäristössään. Alue tarjoaa monipuolisia palveluja kuten kahvilan sekä erilaisia näyttelyitä. Kahvilassa on myynnissä pienimuotoista matkamuistoa ja lahjatavaraa. Alueelta löytyy myös leikkipuisto-alue lapsille, johon kuuluu leikkimökkien näyttelyalue sekä leikkikauppa ja leikkimökkejä leikkimistä varten. Vanhojen autojen ja traktorien esittelyä alueella on koko kesäkauden ajan.