Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa

Kun haluat keskustella, miettiä elämäntilannettasi tai etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin, voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään.

Työntekijöiden yhteystiedot

Diakoniatyöntekijät

Diakoniatyöntekijöiden tapaaminen voi olla mahdollisuus avata elämälle uusi ja valoisa suunta. Aihe on vapaa; työntekijöiden kanssa voi tulla pohtimaan niitä ongelmia ja suruja, jotka kullekin ihmiselle ovat sillä hetkellä tärkeitä ja ajankohtaisia.

Vastaanotolla voidaan pohtia myös taloudellisen tuen tarvetta. Yhteistyötä tehdään sosiaalitoimiston ja eri avustusjärjestöjen kanssa.

Työpaikkapapit auttavat työhyvinvoinnin edistämisessä. He käyvät säännöllisesti erilaisissa työyhteisöissä.

Työelämä

Työpaikkakiusaaminen on yleensä henkistä väkivaltaa, johon tulee puuttua välittömästi.

Työpaikkakiusaaminen on henkistä väkivaltaa

Talousongelmissa kannattaa ensin ottaa yhteyttä sosiaalitoimistoon. Voit ottaa yhteyttä myös kunnan velkaneuvojaan. Neuvonta on maksutonta.

Talousapua ja -neuvontaa