Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri (16.9.2021 alkaen). Käynti tapahtuu ajanvarauksella ja kasvomaskia käyttäen.

Palvelupisteet ovat avoinna ma-ti, to-pe 9-15 ja ke 10-15. Puhelintilauksia otetaan vastaan ma-to 9-11.30 ja 12-15.

Virkatodistustilaukset puhelimitse 040 759 1204. Sähköiset tilauskanavat löytyvät alhaalta.

Todistukset lähetetään postissa tai turvapostissa(sähköposti). Mahdollinen käynti tapahtuu ajanvarauksella soittamalla yllä olevaan puheliinnumeroon ja sovitaan käynnistä etukäteen.

Käytämme palvelupisteessä kasvomaskeja.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren ydinkeskustan lähellä, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloista, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Porvoon palvelupiste löytyy Porvoon seurakuntayhtymän tiloista, Lundinkatu 5 II krs. Henkilökunta palvelee arkisin klo 9-13.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat(suluissa entiset seurakunnat): Agricola svenska(Lappträsk, Liljendal, Lovisa, Pernå, Strömfors), Bergö, Borgå svenska domkyrko-, Ekenäsnejdens svenska(Ekenäs, Snappertuna, Tenala, Bromarv),  Jakobstads svenska, Kimitoöns (Kimito, Dragsfjärd, Hitis, Västanfjärd) , Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska (Kristinestad, Lappfjärd, Sideby, Tjöck), Kristiinankaupungin suomalainen, Kronoby(Nedervetil, Terjärv), Kvevlax, Larsmo, Malax, Nykarleby(Jeppo, Munsala), Närpes(Pörtom, Övermark), Pedersöre(Esse, Purmo), Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Sibbo svenska, Solf, Vasa svenska(Wasa) ja Vörå(Maxmo, Oravais) seurakunnat.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Kristiinankaupungin suomalainen ja Sibbo svenska seurakuntien osalta tilataan vielä kyseisen seurakunnan kautta.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavissa tapauksissa

Asioi keskusrekisterissä Pietarsaaressa puh. 0403 100 490 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Seurakuntakeskus, Ebba Brahenpuistikko 2, Pietarsaari

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, PL 34, 68601 PIETARSAARI