Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri (14.5.2020 alkaen)

Poikkeustila on voimassa 14.5-31.8.2020 välisenä aikana. Asiakkaita kehotetaan ensisijaisesti käyttämään sähköisiä kanavia ja puhelinpalvelua asioinnissaan keskusrekisterin kanssa. Palvelupiste on avoinna 1.6.2018-31.8.2020 ja asiakaskäynti sallitaan ajanvarauksella. Jos haluatte palvelua palvelupisteessä, soita numeroon 0403100490(Pietarsaari) ja 0408687189(Vaasa) ja sovi käynnistä etukäteen.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren ydinkeskustan lähellä, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloista, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat: Bergö, Jakobstads svenska, Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kristiinankauppungin suomalainen, Kronoby, Kvevlax, Larsmo, Malax, Nykarleby, Pedersöre, Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Solf, Vasa svenska ja Vörå seurakunnat.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Korsholms svenska, Kristinestads svenska, Kristiinankaupungin suomalainen, Kvevlax ja Replot seurakuntien osalta tilataan vielä kyseisen seurakunnan kautta.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavissa tapauksissa

Asioi keskusrekisterissä Pietarsaaresa puh. 0403 100 490 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Seurakuntakeskus, Ebba Brahenpuistikko 2, Pietarsaari

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, PL 34, 68601 PIETARSAARI