Pietarsaaren kirkko

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset jatkuvat 12.10. voimaan tulleen Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaan niin, että jumalanpalvelukseen saa osallistua korkeintaan 10 henkilöä. Lukuun lasketaan mukaan pappi, kanttori ja vahtimestari. Suosittelemme tämän takia, että jumalanpalveluksiin osallistutaan etänä suoratoiston kautta, joka löytyy tästä linkistä.

Virret löytyvät  osoitteesta www.virsikirja.fi

Etäraamattupiiri

Merilän raamattupiirit ovat tauolla lokakuun loppuun. Netin tai puhelimen kautta voi kuitenkin osallistua etäraamattupiiriin, jonka seurakuntapastori Jari Kolmonen vetää keskiviikkona 21.10. ja 28.10. klo 17.

Ilmoittaudu piiriin viimeistään samana päivänä klo 13 mennessä osoitteeseen jari.kolmonen@evl.fi

Ilmoita samalla sähköpostiosoiteesi, johon Jari lähettää linkin. Linkkiä painamalla pääset suoraan raamattupiiriin mukaan.
Jos haluat osallistua piiriin puhelimen kautta, puhelimessa pitää olla asennettuna Google Meet -sovellus. Tietokonetta käytettäessä riittää pelkkä linkin painaminen.
Tarvittaessa kysy läheisiltäsi apua.

Taizé-iltahartaus

Taizé-iltahartauteen keskiviikkona 21.10. klo 18 voi osallistua koronatilanteen takia suoratoistona tai tallennettuna tästä linkistä.

Pietarsaaren kirkossa järjestettävässä iltahartaudessa ovat mukana Jari Kolmonen, Taina Niinimäki ja Mirkkalea Konttila sekä Lumino-kuorolaisia.

Ohjeita seurakunnan toimintaan osallistuvalle

Jokainen voi vaikuttaa koronavirusepidemian torjuntaan. Sen vuoksi:

• Älä osallistu jumalanpalvelukseen ja muihin seurakunnan kokoontumisiin, jos sinulla on lieviäkään flunssanoireita.

• Älä osallistu jumalanpalvelukseen ja muihin seurakunnan kokoontumisiin, jos olet palannut ulkomaanmatkalta alle kaksi viikkoa sitten.

• Suosi jumalanpalvelusten ja hartauksien seuraamista televisiosta, radiosta tai verkossa. https://evl.fi/uutishuone/pinnalla-nyt/koronavirus/hartauksia-verkossa

• Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa vaan ota yhteyttä seurakuntaan tai Kirkon keskusteluapuun. https://kirkonkeskusteluapua.fi/

• Pidä yhteyttä ystäviisi.

Seurakuntayhtymän tilojen käyttö koronan aikana

(Päivitetty 1.9.)

Pietarsaaren seurakuntayhtymän tiloissa käytetään seuraavia kävijämäärän enimmäisrajoja:

Pietarsaaren kirkko 90 henkeä (ehtoollisjumalanpalveluksissa 70 henkeä)

Pedersören kirkko 180 henkeä

Ähtävän kappeli 10 henkeä

Purmon kappeli 7 henkeä

Pietarsaaren kirkon alttaritaulu
Pietarsaaren kirkon alttaritaulu "Vapahtaja ristillä"

Suntio
Pietarsaaren kirkko, Kirkkokatu 3
68600 Pietarsaari

Suntio Pietarsaaren kirkossa ja Johanneksenkappelissa, Pietarsaaren seurakuntakeskuksen vahtimestarin sijainen.

Ebba Brahen puistikko 2
Ebba Brahen puistikko 2