Pietarsaaren kirkko

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset jatkuvat Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaan 8.2.2021 saakka niin, että jumalanpalvelukseen saa osallistua korkeintaan 10 henkilöä turvavälejä noudattaen.  Osallistujia kehotetaan käyttämään maskia ja desifioimaan kätensä kirkkoon tullessa ja sieltä lähtiessä. Vähänkään sairaana tai oireisena ei saa osallistua.

Jumalanpalvelukset striimataan ja seurakuntalaiset voivat osallistua niihin verkon välityksellä tästä linkistä.

Kaikki joulun tapahtumat ja suoratoistolinkit niiden seuraamiseen löydät suoraan täältä.

Virret löytyvät  osoitteesta www.virsikirja.fi

Ohjeita seurakunnan toimintaan osallistuvalle

Jokainen voi vaikuttaa koronavirusepidemian torjuntaan. Sen vuoksi:

• Älä osallistu jumalanpalvelukseen ja muihin seurakunnan kokoontumisiin, jos sinulla on lieviäkään flunssanoireita.

• Älä osallistu jumalanpalvelukseen ja muihin seurakunnan kokoontumisiin, jos olet palannut ulkomaanmatkalta alle kaksi viikkoa sitten.

• Suosi jumalanpalvelusten ja hartauksien seuraamista televisiosta, radiosta tai verkossa. https://evl.fi/uutishuone/pinnalla-nyt/koronavirus/hartauksia-verkossa

• Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa vaan ota yhteyttä seurakuntaan tai Kirkon keskusteluapuun. https://kirkonkeskusteluapua.fi/

• Pidä yhteyttä ystäviisi.

Lähtisitkö mukaan esirukouspiiriin?

Rukous on silta luokse Jumalan...

Lähtisitkö mukaan rukoilemaan muiden puolesta? Nyt suomalaisessa seurakunnassa on perusteilla uusi ryhmä rukoilemaan esirukouspyyntöjen puolesta. Ryhmä toimii ainakin aluksi whatsapp-ryhmänä, mutta toiminta kehittyy sen mukaan, kuinka osallistujia ja mahdollinen vetäjä ryhmälle löytyy.

Jos haluat ottaa viesteinä vastaan rukouspyyntöjä, niin lähetä viesti whatsappin kautta Lotalle numeroon 0403100431.

Pietarsaaren kirkon alttaritaulu
Pietarsaaren kirkon alttaritaulu "Vapahtaja ristillä"

Suntio
Pietarsaaren kirkko, Kirkkokatu 3
68600 Pietarsaari

Suntio Pietarsaaren kirkossa ja Johanneksenkappelissa, Pietarsaaren seurakuntakeskuksen vahtimestarin sijainen.

Ebba Brahen puistikko 2
Ebba Brahen puistikko 2