Pietarsaaren kirkko

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset jatkuvat aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaan 1.-30.4.2021 niin, että jumalanpalvelukseen saa osallistua korkeintaan 10 henkilöä turvavälejä noudattaen.  Osallistujia kehotetaan käyttämään maskia ja desifioimaan kätensä kirkkoon tullessa ja sieltä lähtiessä. Vähänkään sairaana tai oireisena ei saa osallistua.

Jumalanpalvelukset striimataan ja seurakuntalaiset voivat osallistua niihin verkon välityksellä tämän linkin kautta

Kaikki pääsiäisen tapahtumat ja suoratoistolinkit niiden seuraamiseen löydät suoraan täältä

Virret löytyvät  osoitteesta www.virsikirja.fi

Taizé-rukoushetki

Taizé-rukoushetki järjestetään noin kerran kuukaudessa Pietarsaaren kirkossa. Koronarajoitusten takia palvelus on katsottavissa suoratoistona Youtube-linkin kautta.

Seuraava Taizé-palvelus järjestetään ke 28.4. klo 18.

Lähde mukaan esirukouspiiriin

Kädet ristissä -WhatsApp-ryhmässä rukoillaan esirukouspyyntöjen puolesta.

Pietarsaaren suomalainen seurakunta kutsuu rukoilemaan esirukouspyyntöjen puolesta. Saat rukouspyyntöjä viesteinä puhelimeesi, kun liityt WhatsApp-ryhmään. Lähetä viesti WhatsAppissa Pirkko Hautamäelle numeroon 040 7751 467, niin olet mukana. Juuri sinä.

Pietarsaaren kirkon alttaritaulu
Pietarsaaren kirkon alttaritaulu "Vapahtaja ristillä"

Suntio
Pietarsaaren kirkko, Kirkkokatu 3
68600 Pietarsaari

Suntio Pietarsaaren kirkossa ja Johanneksenkappelissa, Pietarsaaren seurakuntakeskuksen vahtimestarin sijainen.

Ebba Brahen puistikko 2
Ebba Brahen puistikko 2