Pietarsaaren kirkko

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on koko seurakunnan viikottainen juhla.

Jumalanpalvelukset Pietarsaaren kirkossa sunnuntaisin ja pyhäpäivisin pääasiallisesti kello 10. Keväästä 2019 alkaen kuukauden kolmas jumalanpalvelus pidetään illalla klo 18. Kuukauden ensimmäisen jumalanpalveluksessa mukana toteuttamassa jumalanpalvelusryhmä.

Juhlapyhinä kuten jouluaattona ja pääsiäisen aikaan on jumalanpalveuksia myös muina aikoina. Pyhäinpäivän jumalanpalvelus pidetään perinteisesti klo 18. Silloin luetaan edellisen pyhäinpäivän jälkeen kuolleiden seurakuntamme jäsenten nimet ja sytytetään heille kynttilät.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus toimitetaan ainakin joka toinen sunnuntai.

Perhejumalanpalveluksia pidetään muutaman kerran vuodessa.

Poikkeavista ajoista ilmoitetaan erikseen mm. PS Pulssin kirkollisissa ilmoituksissa.

Pietarsaaren kirkon alttaritaulu
Pietarsaaren kirkon alttaritaulu "Vapahtaja ristillä"
Suntio
Pietarsaaren kirkko, Kirkkokatu 3
68600 Pietarsaari

Suntio Pietarsaaren kirkossa ja Johanneksenkappelissa, Pietarsaaren seurakuntakeskuksen vahtimestarin sijainen Catarina Nylund-Wentus toimii vahtimestarin Anders Granvik sijaisena ainakin 31.1.2018 asti.

Ebba Brahen puistikko 2
Ebba Brahen puistikko 2