Raamattu

Toimintaa ja hiljentymistä aikuisille

Aikuiselle seurakuntalaiselle seurakunta tarjoaa monenlaisia kerhoja ja piirejä elämää rikastuttamaan. Mielekkään tekemisen ja mukavan seuran lisäksi piirit ja kerhot tuovat mahdollisuuden oman itsen hoitamiseen ja hengellisen elämän syventämiseen.

Raamattupiireissä tutustutaan Raamatun teksteihin yhdessä muiden seurakuntalaisten kanssa. Rukouspiirissä puolestaan rukoillaan yhteisten asioiden ja seurakuntalaisten jättämien esirukouspyyntöjen puolesta.

Musiikista kiinnostuneille on tarjolla kuoroja.

Vapaaehtoistoiminta tarjoaa monenlaisia, merkityksellisiä toimintamuotoja.

Tutustu seurakunnan ryhmiin ja piireihin oheisesta valikosta.

Lähde mukaan esirukouspiiriin

Kädet ristissä -WhatsApp-ryhmässä rukoillaan esirukouspyyntöjen puolesta.

Pietarsaaren suomalainen seurakunta kutsuu rukoilemaan esirukouspyyntöjen puolesta. Saat rukouspyyntöjä viesteinä puhelimeesi, kun liityt WhatsApp-ryhmään. Lähetä viesti WhatsAppissa Pirkko Hautamäelle numeroon 040 7751 467, niin olet mukana. Juuri sinä.

posliinipiiri

Posliinipiiri

Vapaaehtoisvoimin toimiva Posliinipiiri kokoontuu noin joka toinen maanantai klo 17.30 Länsikunnaantalolla, Reimarintie 14.

Vetäjänä toimii Kaisa-Leena Tapola p. 050 3433058.

Syksyn ensimmäinen piiri kokoontuu ma 13.9. Tervetuloa mukaan!