Raamattu

Toimintaa ja hiljentymistä aikuisille

Aikuiselle seurakuntalaiselle seurakunta tarjoaa monenlaisia kerhoja ja piirejä elämää rikastuttamaan. Mielekkään tekemisen ja mukavan seuran lisäksi piirit ja kerhot tuovat mahdollisuuden oman itsen hoitamiseen ja hengellisen elämän syventämiseen.

Raamattupiireissä tutustutaan Raamatun teksteihin yhdessä muiden seurakuntalaisten kanssa. Rukouspiirissä puolestaan rukoillaan yhteisten asioiden ja seurakuntalaisten jättämien esirukouspyyntöjen puolesta.

Musiikista kiinnostuneille on tarjolla kuoroja.

Vapaaehtoistoiminta tarjoaa monenlaisia, merkityksellisiä toimintamuotoja.

Tutustu seurakunnan ryhmiin ja piireihin oheisesta valikosta.

Etäraamattupiiri

Merilän raamattupiirit ovat tauolla lokakuun loppuun. Netin tai puhelimen kautta voi kuitenkin osallistua etäraamattupiiriin, jonka seurakuntapastori Jari Kolmonen vetää keskiviikkona 21.10. ja 28.10. klo 17.

Ilmoittaudu piiriin viimeistään samana päivänä klo 13 mennessä osoitteeseen jari.kolmonen@evl.fi

Ilmoita samalla sähköpostiosoiteesi, johon Jari lähettää linkin. Linkkiä painamalla pääset suoraan raamattupiiriin mukaan.
Jos haluat osallistua piiriin puhelimen kautta, puhelimessa pitää olla asennettuna Google Meet -sovellus. Tietokonetta käytettäessä riittää pelkkä linkin painaminen.
Tarvittaessa kysy läheisiltäsi apua.