Lapsille ja lapsiperheille

Perhekerhoa ja Kesäkivaa kesäkuussa

Kesäperhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille perheineen ja Kesäkiva puolestaan 1-3-luokkalaisille lapsille.

Kesäperhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisten lasten perheille ja se on avoin kaikille.

Kerho kokoontuu 2.-18.6.2020 tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 Kirkkorannan seurakuntakodin puistossa. Sateella kerhoa ei pidetä.

Kesäperhekerho maksaa 2 e/perhe/kerta ja se sisältää välipalan.

Kesäkivaa 1-3 -luokkalaisille on kerho, joka kokoontuu maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-13 Kirkkorannan seurakuntakodin puistossa 1.-12.6.2020.

Kesäkivan ohjelmassa on hauskaa puuhaa, omien eväiden syömistä, yhteisiä pelejä ja leikkejä, askartelua, kerhohartauksia ja kivoja kerhokavereita. Kerho on maksuton, ja sen vetäjinä toimivat Taina Niinimäki ja Riitta Iso-Kungas.

Kesäkivaan ilmoittautumiset 25.5. mennessä Tainalle p. 040 3100438. Kerhoon mahtuu enintään 15 lasta, ja se on ensisijaisesti tarkoitettu seurakunnan jäsenille.