Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa on säännöllistä toimintaa lapsille ja lapsiperheille muun muassa:

• Päiväkerho 3 - 6-vuotiaille
  • Iltapäiväkerhot ala-asteikäisille koululaisille (etusijalla 1. ja 2.-luokkalaiset)
  • Perhekerhot kotona lapsia hoitaville vanhemmille tai hoitajalle
  • Lastenleirit Merilässä
  • Muskaritoimintaa
  • Syntymäpäiväjuhlia ja perhetapahtumia
  • Askarteluiltoja
  • Perhejumalanpalveluksia
  • Kasteen sunnuntai
  • Kummipäivä
  • Kamalat äidit -vertaistukiryhmä

Vasemmalla olevasta valikosta voit tutustua tarkemmin lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan.

"Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin, mutta opetuslapset estelivät tuojia. Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niin kuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle. Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä."
(Mk 10:13-16)

Hei uusi ekaluokkalainen!

Ota koulureppu selkään ja tule kirkkoon yhdessä kotiväkesi kanssa. Ja kutsu myös isovanhemmat ja kummit mukaan.

Tänä syksynä koulunsa aloittavien siunaamiskirkko pidetään tiistaina 11.8.2020 klo 18 Pietarsaaren kirkossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki koulutiensä aloittavat ekaluokkalaiset perheineen. Erillinen kutsukirje lähetetään vielä kaikille vuonna 2013 syntyneille seurakuntaamme kuuluville lapsille.

Kirkossa uudet ekaluokkalaiset siunataan ja rukoillaan heille Taivaan Isän suojelusta. Kirkon jälkeen seurakunta tarjoaa lapsille iltapalan ja muistaa koulunsa aloittavia pienellä lahjalla. Tämän takia toivomme, että ilmoittaudutte tilaisuuteen viimeistään 6.8.

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan myös lastenohjaaja Riitta Iso-Kungas p. 040 3100429, riitta.iso-kungas@evl.fi