Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa on säännöllistä toimintaa lapsille ja lapsiperheille muun muassa:

• Päiväkerho 3 - 6-vuotiaille
  • Perhekerhot kotona lapsia hoitaville vanhemmille tai hoitajalle
  • Lastenleirit Merilässä
  • Muskaritoimintaa
  • Syntymäpäiväjuhlia ja perhetapahtumia
  • Askarteluiltoja
  • Perhejumalanpalveluksia
  • Kasteen sunnuntai
  • Kummipäivä

Vasemmalla olevasta valikosta voit tutustua tarkemmin lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan.

"Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin, mutta opetuslapset estelivät tuojia. Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niin kuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle. Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä."
(Mk 10:13-16)

Tule kesäperhekerhoon!

Kesäperhekerho on avoin kaikille pikkulapsiperheille, eikä sinne tarvitse ilmoittaua etukäteen.

Kesäperhekerho on suunnattu 0-5 -vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa, mutta myös isommat sisarukset ovat tervetulleita.

Kerho kokoontuu 8.-24.6.2021 tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 Kirkkorannan seurakuntakodin puistossa. Sateella kerhoa ei pidetä.

Kesäperhekerho maksaa 2 e/perhe/kerta ja se sisältää välipalan.

Kesäpuuharit

Tarvitsetko lapsellesi hetkellistä hoitopaikkaa kauppareissun, jumpan tai muun oman menon takia? Kesäpuuhareihin voi jättää 1-6-vuotiaat lapset maksutta hoitoon. Paikka on vain varattava etukäteen, viimeistään edellisenä päivänä.

Kesäpuuharit järjestetään kesäkuussa neljänä maanantaina ja keskiiviikona: 7.6., 9.6. 14.6. ja 16.6. klo 14-16 Kirkkorannan seurakuntakodissa.

Jos halauta varata paikan hoitoon, soita tai lähetä tekstiviesti viimeistään edellisenä päivänä numeroon 040 3100429.