Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa on säännöllistä toimintaa lapsille ja lapsiperheille muun muassa:

• Päiväkerho 3 - 6-vuotiaille
  • Perhekerhot kotona lapsia hoitaville vanhemmille tai hoitajalle
  • Lastenleirit Merilässä
  • Muskaritoimintaa
  • Syntymäpäiväjuhlia ja perhetapahtumia
  • Askarteluiltoja
  • Perhejumalanpalveluksia
  • Kasteen sunnuntai
  • Kummipäivä

Vasemmalla olevasta valikosta voit tutustua tarkemmin lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan.

"Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin, mutta opetuslapset estelivät tuojia. Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niin kuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle. Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä."
(Mk 10:13-16)

Kesäpuuharit

Tarvitsetko lapsellesi hetkellistä hoitopaikkaa kauppareissun, jumpan tai muun oman menon takia? Kesäpuuhareihin voi jättää 1-6-vuotiaat lapset maksutta hoitoon. Paikka on vain varattava etukäteen, viimeistään edellisenä päivänä.

Kesäpuuharit järjestetään 6.-22.6.2022 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-16 Kirkkorannan seurakuntakodissa.

Jos halauta varata paikan hoitoon, soita tai lähetä tekstiviesti viimeistään edellisenä päivänä numeroon 040 3100429.

Kesäkivaa 1-3-luokkalaisille mainos

Kesäkivaa 1-3 -luokkalaisille

Kesäpäiväkerho kokoontuu 6.-17.6.2022 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-13 Kirkkorannan seurakuntakodin puistossa.

Kerhossa leikitään, askarrellaan , pelataan ja tavataan kavereita.

Kerho on maksuton; omat eväät mukaan!

Ilmoittaudu Kesäkivaan 29.5.2022 mennessä p. 040 3100429. Mukaan otetaan 15 lasta, etusija on seurakunnan jäsenillä.