Tervetuloa perhekerhoon!

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Perhekerhoon kokoonnutaan jälleen syksyllä, ajankohtana tuttuun tapaan perjantai klo 9-11. Tervetuloa!

Muista myös kesäkuussa pidettävä kesäperhekerho. Siitä löydät tietoa alempaa tältä sivulta.

Perhekerhoa ja Kesäkivaa kesäkuussa

Kesäperhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille perheineen ja Kesäkiva puolestaan 1-3-luokkalaisille lapsille.

Kesäperhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisten lasten perheille ja se on avoin kaikille.

Kerho kokoontuu 2.-18.6.2020 tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 Kirkkorannan seurakuntakodin puistossa. Sateella kerhoa ei pidetä.

Kesäperhekerho maksaa 2 e/perhe/kerta ja se sisältää välipalan.

Kesäkivaa 1-3 -luokkalaisille on kerho, joka kokoontuu maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-13 Kirkkorannan seurakuntakodin puistossa 1.-12.6.2020.

Kesäkivan ohjelmassa on hauskaa puuhaa, omien eväiden syömistä, yhteisiä pelejä ja leikkejä, askartelua, kerhohartauksia ja kivoja kerhokavereita. Kerho on maksuton, ja sen vetäjinä toimivat Taina Niinimäki ja Riitta Iso-Kungas.

Kesäkivaan ilmoittautumiset 25.5. mennessä Tainalle p. 040 3100438. Kerhoon mahtuu enintään 15 lasta, ja se on ensisijaisesti tarkoitettu seurakunnan jäsenille.

Perhekerho

Perhekerhot ovat kohtaamisen, hengähtämisen ja jakamisen paikkoja. Ne kutsuvat lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen. Ne tarjoavat mahdollisuuden myös yhteiseen kirkko- tai hartaushetkeen ja erilaisten teemojen ääreen.

Iltapäiväkerho, päiväkerho, perhekerho