Tervetuloa perhekerhoon!

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhomaksu on 2 €/kerta sisältäen tarjoilun ja materiaalikustannukset.

Perhekerhoon kokoonnutaan jälleen pe 20.8.2021.

Muista myös kesäkuussa pidettävä kesäperhekerho.

Perhekerho

Perhekerhot ovat kohtaamisen, hengähtämisen ja jakamisen paikkoja. Ne kutsuvat lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen. Ne tarjoavat mahdollisuuden myös yhteiseen kirkko- tai hartaushetkeen ja erilaisten teemojen ääreen.

Tule kesäperhekerhoon!

Kesäperhekerho on avoin kaikille pikkulapsiperheille, eikä sinne tarvitse ilmoittaua etukäteen.

Kesäperhekerho on suunnattu 0-5 -vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa, mutta myös isommat sisarukset ovat tervetulleita.

Kerho kokoontuu 8.-24.6.2021 tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 Kirkkorannan seurakuntakodin puistossa. Sateella kerhoa ei pidetä.

Kesäperhekerho maksaa 2 e/perhe/kerta ja se sisältää välipalan.